Formula Sistem Ejen (ADVANCED)

Categories: Sistem Ejen
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Formula Sistem Ejen (FSE) ialah panduan yang dihasilkan oleh Aiman Ismail & Al-Farabi Shariff pada tahun 2018, dalam bentuk ebook bertulis dan beberapa video tambahan.

Panduan ini bakal membantu business owner yang baru nak mulakan sistem ejen atau dah guna ejen tapi perlukan ilmu & bantuan tambahan.

Panduan FSE ini akan bantu anda dari segi ilmu fundamental, cara kira pemberian komisen, cadangan level/tier ejen, cara motivate mereka, dan banyak lagi.

 

TAMBAHAN : JIKA ANDA NAK UPGRADE GAME SISTEM EJEN

Jika anda sudah memang ada puluhan, ratusan & ribuan ejen dan nak gunakan SISTEM PENGURUSAN EJEN berbentuk software yang mampu untuk simpan database ejen & customer, website, pendaftaran pelbagai tier, pengiraan komisen secara auto, pengurusan order ejen, leaderboard ejen dll, boleh whatsapp nombor ini untuk UPGRADE game anda.

Boleh bertanya soalan dahulu dan kita akan bersembang dan saya akan bantu untuk cadangkan penggunaan sistem yang bagaimana inshaAllah :

https://wa.link/srnoek

(Khas untuk mereka yang dah ada ejen yang cukup ramai dan memang perlukan sistem untuk melancarkan sistem, kerana kerja manual sudah tidak relevan lagi, namun jika anda plan nak mulakan sistem ejen & perlukan bantuan pun, anda boleh klik link di atas dan teruskan)

Show More

What Will You Learn?

  • Panduan FSE ini akan bantu anda dari segi ilmu fundamental, cara kira pemberian komisen, cadangan level/tier ejen, cara motivate mereka, dan banyak lagi.

Course Content

Akses Panduan Ebook & Video
Panduan FSE ini akan bantu anda dari segi ilmu fundamental, cara kira pemberian komisen, cadangan level/tier ejen, cara motivate mereka, dan banyak lagi.

  • Akses Ebook Formula Sistem Ejen
  • Akses Video Panduan Formula Sistem Ejen

Akses Formula Sistem Ejen ADVANCED
Akses bonus topics dll.

Want to receive push notifications for all major on-site activities?