LIMITED OFFER
BUY 1 COURSE,
FREE 1 PREMIUM COURSE.

Dapat 2 panduan premium
(bernilai RM300)
dengan 1 harga istimewa!
Teruskan scroll ke bawah.

Khas Untuk Business Owner Yang
Nak Hire, Train & Grow
Digital Marketer From Scratch
Dalam Team Syarikat.

Khas Untuk Business Owner Yang Nak Hire, Train & Grow Digital Marketer From Scratch Dalam Team Syarikat.

Exposed Blueprint : Video Panduan Untuk Hire, Train & Grow Digital Marketer

Klien Digital Marketing Agency Vennea Di Bawah Kepimpianan Al-Farabi Shariff

BONUS :
Free Templates
Yang Shortcut Banyak Kerja
Founder & Marketer

Supaya Tak Perlu Rasa Overwhelmed
Untuk Monitor
Kerja Marketer 24/7.

Nak Tau Rahsia Bagaimana agensi marketing macam kami train in-house & Remote Marketer From Scratch?

Agensi Marketing semestinya memerlukan Marketer sebagai tenaga kerja utama.

Gunakan formula dari pengalaman saya sendiri untuk hire, train dan grow marketer sejak 2017 sehinggalah sekarang.

Dan lihat bagaimana bukan sahaja Sales & Performance menjadi lebih baik, malah gerak kerja marketing makin tersusun. 

Tanpa perlu monitor kerja marketer 24/7.

 (Stress-Free Business Owner!)

"30 minit pertama dah cukup terbayar, selebihnya tu kira bonus dan extra dah, cukup powerful!"

Tuan Afiq Ikhwan, CEO Yuuki Global Sdn Bhd

Tuan Afiq Ikhwan adalah seorang bisnes owner & CEO kepada syarikat Yuuki Global Sdn Bhd yang mempunyai beberapa rangkaian bisnes termasuklah:

  • Homestay
  • Marketing Agency
  • F&B

Kata tuan Afiq: “Bisnes owner kebanyakkannya terciduk bahagian costing, tapi bila tuan Farabi jelaskan memang sangat powerful & baru nampak satu-satu, presentation pun cantik, menarik.”

Kelas ni sesuai untuk yang dah ada marketer & tak ada lagi. Tuan Farabi ajar juga macam mana nak rekrut team, memang highly recommend”

Ini Adalah 4 Masalah Utama Kebanyakan Bos

1. Salah Hire/Tapis Calon Marketer

Bila dah salah hire, bazir masa, tenaga dan duit.

Actually tiada istilah "salah", kerana hiring is guessing, firing is knowing.

Cuma, bagaimana kita nak jimat masa kita untul betul-betul filter yang ada high potential sahaja.

2. Tak Tau Nak Train & Monitor Marketer Sendiri

Dah ada marketer tapi kurang pasti cara terbaik untuk train & monitor mereka. End up, lose-lose situation bila KPI tak capai.

Entah apa lah yang marketer ni buat, rasa macam nak monitor marketer 24/7, tapi sendiri tak tau apa nak monitor dan follow up.

3. Marketer kerap keluar masuk

Tak dinafikan, Marketer antara position paling kerap keluar masuk. Dah penat train, lepas tu blah. Nampak semua okay, tapi sebenarnya..

4. KPI Marketer Tak Jelas

Bila KPI dan Target tak jelas, kita pun tak boleh nak salahkan marketer. Dia pun tak tahu apa yang kena buat setiap hari, setiap minggu dan setiap bulan.

Selain Itu Saya Faham, Masalah Di Bawah Ni Boleh Buat Kepala Bos Makin Botak:

sebelum tu

Siapa Saya Untuk Bercakap Pasal Ni?

Al-Farabi Shariff

Managing Director
Vennea Marketing - Digital Marketing Agency

Tak kisah bisnes apa,  Marketing & Sales menjadi satu Department paling kritikal dalam syarikat.

Apatah lagi, Digital Marketer sekarang mampu bawa Marketing & Sales sekaligus.

Saya bermula terlibat dalam digital marketing sejak 2014 lagi sebagai freelance marketer sehinggalah saya menubuhkan agensi marketing saya sendiri iaitu Vennea Marketing pada tahun 2016.

Sehingga kini saya punyai dalam hampir 7 tahun pengalaman hiring, training, monitoring dan berurusan dengan pelbagai background, ragam & kerenah Marketers.

Saya juga aktif berkongsi ilmu dan pandangan bersama digital marketing team saya tentang perkembangan, fundamental serta strategi yang sesuai & relevan dalam pasaran yang bergerak laju.

Saya  dapat rumuskan pengalaman saya yang tak seberapa ni dalam bentuk formula yang mudah difahami.

Jadi dalam panduan Train Your Marketer ini saya akan jelaskan secara terperinci bagaimana saya Apply Formula 4 AHTM ini dalam syarikat saya.

KHAS UNTUK BOS MACAM ANDA!

Ada 4 Formula Penting Yang Anda Akan Belajar Dari Course Ini

formula 1 -Attract

Rahsia untuk menarik & attract talent digital marketer ke dalam syarikat dengan mengurangkan risiko buang masa, duit & tenaga hire calon yang salah.

BONUS TAMBAHAN

(ILMU MAHAL) :

CARA KIRA COSTING UNTUK BINA "DREAM COMMISSION & REWARDS".

formula 2 -hire

Tips untuk founder/HR untuk cari lubuk, interview, menapis calon serta hire digital marketer yang lebih tepat untuk syarikat.

Tips Mahal :

Soalan Wajib Tanya Untuk Buat 80% Decision.

BONUS TAMBAHAN :

1. Template Offer Letter

2. Job Description

 

  • Formula #1: Attract

    Rahsia untuk menarik & attract talent digital marketer ke dalam syarikat dengan mengurangkan risiko buang masa, duit & tenaga hire calon yang salah.

  • Formula #2: Hire

    Tips untuk founder/HR untuk cari lubuk, interview, menapis calon serta hire digital marketer yang lebih tepat untuk syarikat.

  • Formula #3: Train

    Cara susun On Job Training untuk train digital marketer untuk mereka boleh menjadi high performance/player dalam syarikat dan marketing team.

  • Formula #4: Monitor

    Cara tetapkan KPI serta monitor digital marketer anda untuk capai KPI jualan syarikat serta personal performance.

formula 3 -train

Cara susun On Job Training untuk train digital marketer untuk mereka boleh menjadi high performance/player dalam syarikat dan marketing team.

BONUS TAMBAHAN :

1. Blueprint Agency FB Ads Structure
(cara agensi Vennea run FB Ads)


2. Video Panduan Bernilai RM150 : Cara Baca, Analisis & Optimize FB Ads.
(Secara PERCUMA bersama course ini!)

formula 4 -monitor

cara tetapkan KPI serta monitor digital marketer anda untuk capai KPI jualan syarikat serta personal performance.

BONUS TAMBAHAN :

1. Template SOP Marketer,
2. KPI Marketer,
3. Jadual Harian Marketer
4. Template Report Ads Daily.

Saya Bawakan Sekali Mesej FOUNDER/CEO Buat anda:

Jangan Dengar Dari Saya Je,
Ini Mesej Founders Buat Anda :

Saya dapat lebih daripada apa yang saya bayar.”

Setengah jam terawal tu dah cukup terbayar dah, yang lain2 tu dah extra bonus dah.”

“Presentation pun kemas, cantik, menarik.”

“Topik costing pun boleh cover, banyak business owner terciduk sebab costing je”

– Tuan Afiq Ikhwan (Yuuki Global)

“Kelas cukup dengan info, sebelum ni saya banyak tertanya-tanya, sekarang dah clear

“TV, surat khabar, majalah dah lama collapsed dan terkubur”
“Kena utilize (Digital Marketing) betul2, kalau tak rugilah

– Tuan Hairo Rosley Hassan (Autoworks KL)

“Kita (dapat) tahu TRICK & TRAP, bagaimana nak elakkan buat kesilapan dan kerugian… dan cara merekrut Digital Marketer yang boleh dibangakan.”

– Ustaz Hj Abdullah ARS

“Saya belajar tentang cara kira COSTING untuk bagi komisen kepada team, leader, dan macam mana nak bagi rewards..”

“..Tuan Al-Farabi pun tak kedekut, dia cerita banyak sangat ilmu..”

– Puan Athirah Yusuf (Rara)

“Bila (Digital Marketer) nampak pendapatan mereka bertambah dengan aktiviti mereka buat, inshaAllah mereka boleh membantu company dengan lebih baik

– Tuan Farid (Dania Optometry Center)

“Banyak input yang saya belajar, antaranya cara nak handle In-house Marketer dengan optimum”

“Jadi kat sini, susun aturnya banyak juga, secara konsepnya saya belajar dan dapat idea banyak”

“Hopefully, saya dapat bagi manfaat lebih kepada mereka (Digital Marketer) dan mereka pun dapat bagi manfaat lebih kepada diri mereka sendiri dan kepada syarikat

– Tuan Hadi (Go Sawit)

“Saya bagi 5/5 bintang!”

“Sebab approach Vennea ni lain macam”

“Kitra train-train marketer, marketer cabut, 
saya harap saya dapat menggunakan ilmu ni 
dan dapat mencari marketer yang bersesuaian 
dengan company saya lah”

 

Bukan Itu Sahaja,
Semua Bonus Bernilai RM1,750 Ini Akan Jadi Milik anda Lifetime!

Bonus #1 : Blueprint Agency 7X Facebook Ads Structure 2024

(Bernilai RM1,000)

Di Vennea Marketing, setiap marketer ada SOP terutama semasa menjalankan kempen iklan di Facebook.

Yes, ini adalah hidden structure & strategi yang saya rahsiakan sepanjang saya train & develop in-house digital marketer saya.

Dan saya yakin, panduan Train Your Marketer serta Blueprint Agency Facebook Ads Structure dapat bantu anda terutama Founder/Pemilik Syarikat untuk bina HIGH PERFORMANCE in-house digital marketer dalam syarikat.

Updated : Strategy Gameplan 2024

Bonus #2 : Marketing Data Analysis Course

(Bernilai RM150)

Belajar bagaimana agensi Vennea Marketing Run Ads, Baca Metrik dan Optimize Iklan agar result lebih perform tanpa risiko rugi.

Saya juga selitkan rahsia untuk level-up skill dalam marketing to the next level.

Bonus #3 : SOP Marketer Vennea Marketing

(Bernilai RM150)

Ini ialah SOP sebenar yang saya kongsikan kepada marketer di agensi Vennea dan anda juga boleh manfaatkan untuk kegunaan sendiri atau tim marketer anda.

Bonus #4 : KPI Digital Marketer (Performance)

(Bernilai RM150)

Saya juga berikan contoh template KPI versi simple dan direct untuk Digital Marketer jenis performance. Supaya mereka tahu apa nak capai bulan ni, bulan depan dan quarter ini.

Bonus #5 : Jadual Harian Marketer

(Bernilai RM50)

Kadang-kadang marketer dan majikan pun tak tau bagaimana nak letak jadual harian seorang digital marketer ni, disebabkan kerjanya bersifat active dan reactive.

Saya berikan guideline dan tunjukkan simulasi bagaimana jadual harian seorang marketer in-house dan juga marketer kerja remote.

Bonus #6 : Template Job Description Marketer

(Bernilai RM150)

Job description ni sangat membantu waktu nak post job cari pekerja di mana-mana platform. Ini juga akan menunjukkan professionalism syarikat anda.

JD perlu jelas dan clear agar pemohon kerja faham apa kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk memegang jawatan tersebut.

Jadi saya kongsikan terus template JD Marketer yang digunakan di agensi Vennea Marketing.

Psst : Ada surprise bonus dalam ni juga!

Bonus #7 : Template Offer Letter

(Bernilai RM50)

Ini bakal membantu jika anda baru bermula untuk hire marketer. Offer Letter atau Letter of Offer dan menjadi antara dokumen paling penting dalam urusan pekerja.

Anda boleh gunakan dengan menggunakan info syarikat dan info anda.

Bonus #8 : Template Daily Report
(Ads Performance Tracker)

(Bernilai RM150)

Marketer memang perlu monitor iklan dan tahu cara nak optimize. Lalu gunakan data tersebut untuk present data dan report secara mingguan dan bulanan kepada pihak atasan.

Jadi ini ialah exact template daily report (ads performance tracker) yang digunakan oleh Marketer di Vennea Marketing sendiri.

Pssst : Selain ni, ada bonus surprise lagi!

Berapa Investment yang anda Sepatutnya laburkan untuk pengalaman 7 tahun ni?

“Satu permulaan yang baik bagi pemilik biz untuk dapatkan idea what to expect dan gauge jika nak hiring marketer” – Tuan Naz

Cuba baca testimoni dari salah seorang pemilik syarikat yang telah dapatkan panduan Train Your Marketer (TYM) ini.

Beliau sendiri nampak bila syarikat mula nak expanding, antara strategi yang boleh dilakukan adalah dengan mula hiring In-House Digital Marketer kerana costing untuk outsource pihak luar adalah tinggi.

Sama ada anda nak buat silap dahulu dan bayar harga kesilapan anda, atau kurangkan risiko kesilapan dengan belajar dari pengalaman saya yang telah membayar CUKAI KEBODOHAN dan YURAN KEPANDAIAN dari kesilapan saya sendiri.

Anda bukan sahaja belajar dari apa yang saya berjaya buat, tapi lebih berharga untuk belajar dari KESILAPAN saya sendiri.

Kalau nak ikutkan tiada siapa yang sudi nak kongsikan “Kain Dalam Syarikat” dekat orang luar kerana semua itu adalah strategi syarikat.

Tetapi saya nampak bahawa dengan perkongsian saya dalam panduan TYM ini dapat bantu serba sedikit kepada pemilik syarikat yang nak bina team marketing.

Kalau nak diikutkan pada asalnya saya nak letak harga ...

RM1,497

Tapi saya faham, saya nak jadikan ilmu ni mampu milik agar lebih ramai bisnes boleh mempraktikkannya.

Saya letak MY BEST price which is :

Early Bird RM97

SEKARANG:RM150.00RM150.00RM150.00 shj

RM249 Anytime...

RM597 Anytime...

RM1,497 Anytime...

P.s.s: Harga mungkin naik bila-bila masa especially bila dah dapat lebih banyak feedback and testimoni.

Dapatkan sekarang dan bina team marketing idaman anda.

Kurangkan Risiko Kesilapan, Cukuplah Saya Je Yang Bayar Cukai Kebodohan Dari Kesilapan Saya Sendiri.

  • 00Jam
  • 00Minit
  • 00Saat
PROMO ini SAH DAN AKAN TAMAT PADA (24/06/2024)!

P.s: Harga Asal akan dibuka selepas tamat promo ni!

Train Your Marketer

Panduan untuk Business Founders, C-Level, HR, Manager yang perlu Hire & Train In-House Digital Marketer
RM1497
RM 150 Harga Launching
  • Anda Jimat RM1,347 (Harga Asal RM1,497)
  • Akses Membership Area Train Your Marketer
  • Bonus #1 : Blueprint Agency Facebook Ads Structure (Bernilai RM1,000)
  • Bonus #2 : : Marketing Data Analysis Course (Bernilai RM150)
  • Bonus #3 : SOP Marketer Vennea Marketing (Bernilai RM150)
  • Bonus #4 : KPI Digital Marketer (Performance) (Bernilai RM150)
  • Bonus #5 : Jadual Harian Marketer (Bernilai RM50)
  • Bonus #6 : Template Job Description Marketer (Bernilai RM50)
  • Bonus #7 : Template Offer Letter (Bernilai RM50)
  • Bonus #8 : Template Daily Report (Ads Performance Tracker) (Bernilai RM150)
Promosi

Train Your Marketer

Panduan untuk Business Founders, C-Level, HR, Manager yang perlu Hire & Train In-House Digital Marketer
RM 1,497 Harga asal
  • Akses Membership Train Your Marketer
  • 8 Bonus Eksklusif (Bernilai RM1,750)
Belum mula


Instant Access.

Lepas bayar,
terus dapat akses
untuk tonton.

Dan nikmati semua bonus-bonus
yang membantu bisnes anda.

PERHATIAN: I know this is a BOLD CLAIM, Tapi, Saya percaya & yakin selepas anda tonton & apply segala strategi yang saya dedahkan dalam ‘TYM’…

…anda akan dapat “Peace of Mind” sebagai bisnes owner, kurangkan kos melatih marketer baru dalam syarikat & paling penting untuk PASTIKAN BISNES ANDA BOLEH EXPAND & GROW.

P.s.s: Dapatkan sekarang sebelum saya naikkan harga sekali lagi.

IMPORTANT: Earnings and Legal Disclaimers

We don’t believe in get-rich-quick programs. We believe in hard work, adding value and serving others. And that’s what our programs are designed to help you do. As stated by law, we can not and do not make any guarantees about your own ability to get results or earn any money with our ideas, information, programs or strategies. However, nothing on this page or any of our websites or emails is a promise or guarantee of future earnings. Any financial numbers referenced here, or on any of our sites or emails, are simply estimates or projections or past results, and should not be considered exact, actual or as a promise of potential earnings – all numbers are illustrative only.

Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not purport this as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. We cannot guarantee that you will make any money at all. Nor are we responsible for any of your actions.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Vennea Sdn Bhd | 1409215-U

Privacy Policy | Refund & Return Policy

© 2023 Vennea University | All Right Reserved.
A learning playground for business Players